TAPAS EN SPARERIBS EL TORO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 742 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tapas en Spareribs El Toro. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 16:24 Snel en lekker
12 sep 2022 om 19:55 gamba's waren op, maar dit werd gecompenseerd met gerecht naar keuze en hier werd zelfs extra bij gedaan! tortilla, knoflookkip en patatas met knoflook waren heerlijk
27 aug 2022 om 9:17 Het eten kwam een half uur te laat en was heel onsmakelijk; aangebrand en heel vet. De nachos waren belegd met een hele grote, kauwgom-achtige kaashomp en de inktvisringen waren niet weg te krijgen.
17 aug 2022 om 0:04 Eten is altijd warm, lekker en op tijd bezorgd. Alles is hier zo goed en goed gekookt. Altijd 5 sterren voor mij!
31 jul 2022 om 21:35 Spareribs was prima maar niet bijzonder. Deze waren goed gegaard maar weinig smaak. Bezorging was daarentegen minder wat mij toch weerhoud om hier zomaar weer te bestellen. Heeft een krappe 2 uur geduurd. Belletje om dit te melden had fijn geweest.
30 jul 2022 om 22:55 Heerlijk tapas arrangement. We bestellen weer.
30 jul 2022 om 21:22 De bezorgtijd: een uur en drie kwartier. Dat je belt na een 1 en een kwartier, omdat de app al een half uur zegt dat er elk moment bezorgd wordt, je de reactie krijgt dat hij NU vertrekt en dan nóg een half uur moet wachten....
19 jul 2022 om 7:50 Super lekker!
18 jul 2022 om 19:57 "Slim" om na 2 uren wachttijd (zonder ff te bellen) een diabeet als "goedmakertje" een blikje cola met ong. 10 klontjes suiker aan te bieden .....
4 jul 2022 om 19:21 2 uur lang moeten wachten op mijn eten wat veel ste duur is voor wat je krijgt. Maar wel heerlijk. Jammer van de bezorgtijd en het personeel die niet heel sociaal waren. Voor de rest top
1 jul 2022 om 21:03 Zoals altijd is het heerlijk eten hier. Vandaag eens wat anders besteld. Meloen met ham, maar 9.75 voor 3 kleine stukjes meloen met een beetje ham vinden wij persoonlijk wel teveel van het goede helaas. de rest was top en zeker de moeite waard
26 jun 2022 om 19:57 Wij hebben heerlijk gegeten! Dit gaan we zeker vaker doen. Bezorging duurde iets langer maar dat gaf helemaal niks, dat vergeet je zodra je het eten in je mond hebt.