TAPAS EN SPARERIBS EL TORO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 810 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tapas en Spareribs El Toro. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2024 om 8:13 Het eten werd ruim optijd bezorgd was goed warm! En de kogelbiefstuk was heerlijk! Heerlijke gewokken groentes,heerlijke aardappel partjes. Was meer dan genoeg voor mijzelf. Dik voor elkaar.. ik bestel hier zeker weer!
31 dec 2023 om 19:20 Meer dan 2 uur van tevoren besteld. Nog steeds een half uur te laat.
27 dec 2023 om 0:38 Goed eten snel en exakt op tijd geleverd
25 dec 2023 om 20:23 Op eerste kerstdag een hele snelle bestelling.Heerlijk en veel gevarieerd eten.TOP .
22 dec 2023 om 20:14 Dik twee uur gewacht en aan het lijntje gehouden. Wees eerlijk en vertel gewoon waarom we moeten wachten. We zijn de kwaadsten niet. Eten zelf was heerlijk.
9 dec 2023 om 21:58 25 minuten eerder bezorgd dan de gemelde tijd. Keurig! Spareribs goed verpakt dus heel warm. Smaak was fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
17 nov 2023 om 22:13 30 min later dan ik had gevraagd. Eten was wel heerlijk! Het was ook vrijdagavond zal wel druk zijn geweest
4 nov 2023 om 21:58 Heb héél lang moeten wachten, en had het echt super fijn gevonden als Toro me eventjes had gebeld over de situatie. Of tenminste bereikbaar waren!!! Maar geen geklaag, het was vers en warm met knapperige friet, heerlijke koteletjes en spareribs. Top!
20 okt 2023 om 20:32 Spareribs zo droog als wat Carpaccio ook niet te vreten
16 okt 2023 om 19:37 Het eten van El Toro was fantastisch als altijd, de bezorging van Thuisbezorgd duurde erg lang. Gelukkig was het eten nog wel redelijk warm.
8 okt 2023 om 20:46 Redelijke spareribs, maar voor wat het kost had ik een stuk beter verwacht (iets van garnering of een extra sausje oid). De bezorging woog ook minder dan de 'kilo' op de bon, en daarnaast zit er niet eens een servet of doekje bij.
8 okt 2023 om 20:35 Heerlijke spareribs. Duurde wel lang. Maar zonda Heerlijke spareribs. Lang gewacht. Maar was zondagavond dus zal druk geweest zijn.