TAPAS EN SPARERIBS EL TORO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 818 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tapas en Spareribs El Toro. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 20:22 Weinig waar voor geld. Heel zout
31 mei 2024 om 22:34 Het duurde 2 uur voordat de bestelling er was (er stond al een uur lang dat de bestelling onderweg was). 9 tapas voor 2 personen €60 waar je wat van mag verwachten maar dit was niet het geld waard
18 mei 2024 om 21:01 Top zoals altijd
10 mei 2024 om 20:11 Heerlijk!!!
6 mei 2024 om 20:10 Wel jammer dat je rauwe kip krijgt, wanneer je ruim €15,- ervoor hebt betaald. De maiskolf was volledig zwart gebrand, dus oneetbaar. Zijn flinke prijzen die ze hanteren, dus mag je perfectie verwachten. Prijs-kwaliteit komt niet met elkaar overeen.
26 apr 2024 om 16:23 Binnen een week al twee keer besteld. Dat zegt genoeg ,grote porties mals vlees heerlijk gegeten
24 apr 2024 om 9:21 Heerlijk gegeten, leuke en gevarieerde tapas gerechten.
20 apr 2024 om 20:32 Alles was super lekker! Wings en frites zijn een enorme aanrader
15 jan 2024 om 8:13 Het eten werd ruim optijd bezorgd was goed warm! En de kogelbiefstuk was heerlijk! Heerlijke gewokken groentes,heerlijke aardappel partjes. Was meer dan genoeg voor mijzelf. Dik voor elkaar.. ik bestel hier zeker weer!
31 dec 2023 om 19:20 Meer dan 2 uur van tevoren besteld. Nog steeds een half uur te laat.
27 dec 2023 om 0:38 Goed eten snel en exakt op tijd geleverd
25 dec 2023 om 20:23 Op eerste kerstdag een hele snelle bestelling.Heerlijk en veel gevarieerd eten.TOP .